Warehouse Oplossingen

Efficiënte Opslag en Afhandeling van uw goederenstromen

U levert uw klanten de beste service, wanneer u beschikt over een warehousing en distributienetwerk dat flexibel en efficiënt is. Wij ontwikkelen samen met u een strategie die aan uw wensen voldoet. Van het beheer van uw goederen, tot de uitvoering van activiteiten binnen uw of onze opslaglocaties en distributienetwerk. Omdat wij alle logistieke en value added services voor u verzorgen, kan uw bedrijf zich volledig richten op de kernactiviteiten.

De magazijn ontwerpen van Penske, helpen u de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Onze experts anticiperen op uw bedrijfsvoering, waardoor materialen economisch opgeslagen en efficiënt verplaatst kunnen worden. Hierbij staat de veiligheid van mensen en producten altijd voorop. Bovendien zijn de ontwerpen die we implementeren dusdanig flexibel, dat de voorzieningen zonder hoge kosten of onderbrekingen kunnen worden aangepast om in te kunnen spelen op veranderende behoeften.

Met Penske Logistics als partner bent u verzekerd van:

  • Geïntegreerde Supply Chain oplossingen, waaronder bonded opslag, voorraadbeheer en distributie.
  • Solide, betrouwbare prestaties
  • Professionele klantenservice
  • Ondersteuning en oplossingen van experts
  • Specialisten met kennis van erkende certificeringen binnen de bedrijfstak, zoals AEO, HACCP, ISO9001 en ISO14001

Optimale Opslag door een slim Ontwerp

Penske Logistics ontwerpt strategieën voor een optimale opslag en toegang tot uw goederen en efficiënte uitvoering van werkzaamheden binnen de opslaglocatie. Dit leidt tot maximale prestaties binnen en buiten uw distributiecentra.