Lead Logistics Provider Services

Stroomlijn het proces van het verplaatsen van onderdelen en producten

Lead Logistics Provider Services

Een lead logistiek provider (LLP), ook wel een 4th-party logistiek provider (4PL) genoemd, kan elk aspect van uw supply chain coördineren, zoals het aansturen van andere 3PL's, volledig inzicht in het transportbeheer, supervisie over de opslag en elk ander onderdeel van uw supply chain.

Een LLP wordt uw partner in het stroomlijnen van de processen, voor het verplaatsen van onderdelen en producten en het tot stand brengen van een lean en kosten efficiënte bedrijfsvoering. Als een LLP voor bedrijven over de hele wereld, biedt Penske nieuwe en verbeterde manieren om alle aspecten van uw supply chain-diensten te coördineren. Als uw LLP zorgt Penske voor:

 • Het combineren van het beste op het gebied van opslag, distributie en transport
 • De coördinatie van alle leveranciers
 • De integratie van supply chain technieken
 • Het synchroniseren van inkomende en uitgaande goederenstromen

Uitgebreid inzicht in en beheer van uw supply chain

Klanten wenden zich tot Penske voor LLP-diensten omdat wij de benodigde expertise bieden om uw goederenstroom te optimaliseren. Onze logistieke experts beschikken over de unieke operationele ervaring vanuit verschillende bedrijfstakken, om de uitdagingen van elk aspect van uw supply chain aan te pakken. Onze LLP-diensten bieden waarde door:

 • Ondersteuning op uw locatie met het opvolgen van onderdelen, load verificatie en kwaliteitsinspectie
 • Ondersteuning op het gebied van Douane eisen, claims, beheer van leveranciers en opslag van goederen
 • Het faciliteren van goederenstroom en netwerken, optimaliseren van routes en modaliteiten
 • Transport Management, waaronder carrier management, load building en track trace
 • Financieel beheer, waaronder inkoop, KPI's/rapportages en facturatie

Extra voordelen van het uitbesteden van Supply Chain Management

Het bedenken en uitvoeren van alledaagse strategische en operationele doelstellingen bespaart 8 tot 12 procent van uw Supply chain kosten. We creëren een strategische financiële basis voor onze besluitvorming, voor het genereren van ideeën, het ontwerp, de invoering, en validatie van de waarde van onze logistieke oplossingen.

Penske Logistics levert:

 • Veel industriekennis – Penske begon als een LLP in de auto-industrie, een bedrijfstak met een van de meest complexe supply chains, en benutte deze kennis in andere bedrijfstakken, waaronder de healthcare, pharmacy en de industriële sector.
 • Onze mensen – De spil van elke logistieke keten, zijn de mensen die er verantwoordelijk voor zijn. Onze mensen zijn volledig betrokken bij uw bedrijf en behandelen uw supply chain alsof deze van hen zelf is.
 • Superieure technologie – Zelfs de beste mensen kunnen een efficiënte supply chain niet aansturen zonder zichtbaarheid in elke stap in de keten. Penske gebruikt de beste combinatie van toonaangevende software en database-systemen, zelf ontwikkelde applicaties en uiterst vakbekwame mensen om de goederenstroom in uw bedrijf de juiste richting in te bewegen.